סגולותיו הרפואיות של תה פואר

פואר הינו אחד מסוגי התה המיוחדים שקיימים, המגיע אלינו ממחוז יונאן בסין אשר ידוע בתנאי האקלים המצוינים שבו לטובת גידול צמחים בריאים ועשירים. לעומת סוגי התה האחרים, תמצית פו-אר עוברת תהליך ארוך של תסיסה והתיישנות למשך תקופה מינימאלית של 5 שנים ולמקסימום של 60 שנים. ככל שתה פו אר מיושן יותר כך הוא נחשב לאיכותי יותר, ממש כמו יין טוב. מגוון התהליכים הכימיים הטבעיים שעוברים עלי הפואר במהלך השנים משביחים את הטעם והארומאטיות של משקה נפלא זה כמו גם את הסגולות הרפואיות אשר מיוחסות לו.

פואר – גם טעים וגם בריא!

שתייה קבועה של פו-אר הוכחה כיעילה במקרים הבאים:

הפו-אר הוא אכן תה איכותי, טעים, ארומאטי ובעל סגולות רפואיות רבות אך כל זאת רק כאשר רוכשים אותו מידיים אמינות ומקצועיות, שכן משך זמן ההתיישנות של התה ותנאי בית הגידול שלו הם אלה אשר יקבעו האם יתקבל משקה פואר איכותי.

Exit mobile version